Close

Space purifier

Luftrenare

Small Space Purifier

Space Purifier rensar luften från 99,97 % av alla partiklar samt dödar de bakterier och mikroorganismer som finns i luften och ger en ren inandningsluft fri från bakterier, mögel, allergener och andra partiklar. Scander Space Purifier rengör luften effektivt


  • Högeffektivt True HEPA-filter
  • Aktivt deodoriserande kolfilter
  • Möjlighet att tillföra doft

Luft som vi mår bra av innehåller en god balans mellan positiva och negativa joner. Space Purifier härmar naturens sätt attt rensa luften, dvs tillför luften negativa joner och återställer balansen mellan positiva och negativa joner.


Large Space Purifier

Large Space Purifier har ett unikt kombinationsfilter. Detta består av ett ytterfilter, ett HEPA filter och ett filter med aktivt kol. Ytterfiltret filtrerar bort större partiklar medan HEPA-filtret eliminerar partiklar större än 0,3 micrometer, t.ex rök, damm, pollen, allergener och virus. Det aktiva kolfiltret absorberar giftiga partiklar som toluen och formaldehyd, samt andra illaluktande material i luften, samtidigt som det hjälper det till att bryta ned dessa. Filtret är även utrustad med den naturliga mineralen Zeolite. Zeolite har enastående egenskaper anpassade för att hantera värme och fukt.


TiO2 fotokatalys arbetar med ett speciellt UV-C ljus. Det har en stark antibakteriell funktion som renar luften effektivt. TiO2 fotokatalysen är en patenterad teknologi med en livslängd på över 5000 timmar.

Allergi


Purifier

Ren luft och minskade symptom vid astma och allergi

Att ha en luftrenare minskar allergiska reaktioner, astma samt lindrar risken för torra ögon, detta har visats genom flera studier. Vår luftrenare "laddar ur" luften genom att tillsätta negativa joner. Detta gör att de positiva jonerna drar till sig smuts och föroreningar i luften, vilket gör dem tunga så de faller ned till marken. På så sätt hjälper en luftrenare att hålla allergener borta från att komma in i kroppen, samt skapar en fräschare och mer uppfriskande luft inomhus.